Hvalpehold

Er et hold hvor vi træner basale øvelser, samt kommandoer, til brug i dagligdagen, vi træner såvel hund som nye hundefører i almindelig lydighed.

Oversigt over træningstidspunkter for alle hold: Klik her

Hvalpeholds træningstidspunkter:
Tirsdag kl. 18.30 – 19.15
Lørdag kl. 10.00 – 10.45

Hvalpetræning, hvor tidligt?

Man kan ikke starte for tidligt med, at komme til hvalpetræning og du kan begynde så snart du får din hvalp. Begynd gerne på træningen når hvalpen er 8 uger, hvis det er muligt. I starten når din hvalp er lille kan det være en god ide, at gøre trænings sessionerne korte så din hvalp ikke bliver for træt og får en dårlig oplevelse, men start med hvalpe træning så snart som muligt. Vi starter hold løbende, så du ikke skal vente 1-3 måneder med at starte op.

Det er en rigtig god ide, at gå til hvalpetræning med din hvalp da det er med til, at socialisere din hvalp godt fra starten og det giver også et helt specielt bånd imellem dig og din hvalp når I går til hvalpetræning sammen.

Hvordan er hvalpetræning?

På et hvalpetrænings kursus lærer man meget kontaktøvelser og hvalpen socialiseres med andre hvalpe og lære på den måde et godt hundesprog. Hvalpe træningen er ofte bygget op omkring de samme øvelser som almindelig hundetræning med positive træningsformer, men man vil være meget skånsom og lade hvalpen have hvalpeadfærd og lege øvelserne ind uden at kræve mere end hvalpen kan klare.

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Send